Kjøkken

25. April 2018 Uncategorized

Vi kan levere kjøkken, garderobe og bad

Vi har over 30 års erfaring med salg av kjøkkeninnredninger og leverer kvalitetskjøkken fra Nettoline i Danmark. Hos oss velger du om du ønsker å montere selv eller om du ønsker at vi skal sørge for at jobben blir gjort.

Flere av våre kunder gir oss nøkkelen og kommer hjem fra ferie til nytt kjøkken!

Alle våre modeller er meget prisgunstige og kombinert med god service og kvalitet i det vi leverer er veien kort til ditt drømmekjøkken. Vi kommer gjerne på hjemmebesøk for å tegne et uforpliktende forslag til hvordan ditt nye kjøkken kan se ut.

 

Våre mest solgte kjøkken

Nice Grå

Nostalgiske kjøkken som kombinerer de romantiske paneldørene og vitrinene med moderne funksjonalitet. 

Shaker Hvit

Shakerstilen er ensbetydende med tradisjonelt kjøkkenutseende. Den hvite fargen samt de diskrete utfresingene gjør kjøkkenet helt tidløst – aldri har et design vært moderne i så mange år.

Tirano Grå Eik

De grå vedlikeholdsvennlige overflatene med merkbar trestruktur passer utrolig godt inn mellom det mørkegrå skifergulvet, og hvitmalte vegger og tak.

Tirano Sort

De sorte frontene med merkbar trestruktur gir et svært eksklusivt look.

Besøk Nettoline sine hjemmesider for flere bilder.

Baderom & Garderobe

Fra Nettoline kan vi også levere rimelige baderoms innredninger samt garderobeløsninger i samme modeller som leveres til kjøkken.

Skyvedører gir mulighet for elegant oppbevaring i hele hjemmet – i kjøkkenet, badet, entreen, soveværelset, kontoret. Det er kun fantasien som setter grenser.

Skyvedørene og innredningen spesialtilpasses til alle typer rom, hvor skåvegger, hjørner, trapperom med mer kan utnyttes til praktisk oppbevaring.

Innredningen av den enkelte garderobe er selve omdreiningspunktet – uansett om det dreier seg om et enkelt skap eller en komplett ”walk-in”-løsning.

Både funksjon og farge på innredningen velges individuelt.


Baderom Nordic Hvit

Baderom Nice Hvit

Garderobeløsning

Leave a Reply