Våre ansatte

Sondre Dragsten Olsen

Sondre Dragsten Olsen er daglig leder. Han er utdannet økonom ved Høyskolen i Hedmark. Han har jobbet med salg og kredittvurdering før han i 2011 trådte inn i familiefirmaet. Han er i dag ansvarlig for kjøkken.

Bård Dragsten Olsen

Bård Dragsten Olsen er utdannet Sivilingeniør ved NTNU. Han jobbet i flere år innenfor oljebransjen som både selger og prosjektleder. Han startet i firmaet i 2016 og er i dag ansvarlig for glass.

Ann Marit Dragsten Olsen

Ann Marit var gift med Jan-Erik og har drevet firmaet sammen med han i alle år. Ann Marit er regnskapsansvarlig i firmaet.

Rune Kjellemyr

Rune Kjellemyr har fagbrev som glassfagarbeider. Han startet i bedriften da han var 14 år og har siden jobbet for 3 generasjoner Olsen. Rune har lang erfaring innen faget og er en meget allsidig håndverker.

Jens Tore Karlsen

Jens Tore Karlsen har fagbrev som tømrer. Han jobbet i mange år i eget firma før han startet 100 % hos oss i 2017 etter å ha vært fullt eller delvis innleid i perioder frem til det. Jens Tore har lang erfaring som håndverker og tilbyr en unik kompetanse.

Jan-Erik Olsen

Jan-Erik Olsen tok over selskapet i 1981 etter sin far, Gunnar Olsen. Han var utdannet Glassmester og jobbet i firmaet frem til sin død i 2015. Da overtok sønnene hans, Sondre og Bård, firmaet og det er hans humør og service som er bakgrunnen for vår Blidhetsgaranti.

Gunnar Olsen

I 1956 startet Gunnar selskapet Brevik Glassmesterforretning i Pilebakken i Brevik. Kjerneområdet var da glassarbeider samt salg av dører og vinduer. Gunnar drev firmaet frem til 1981 da sønnen Jan-Erik overtok.