01

Stolper

02

Klemfester

03

Skinne

Glassrekkverk

Vi kan tilby mange varianter av vedlikeholdsfrie glassrekkverk. Alle rekkverk kan leveres enten som rekkverk ute eller til innvendig bruk. Vi kommer på befaring og gir råd om best løsning iht deres ønsker.  Alle våre rekkverk er godkjent for bruk til norske forhold og tilfredsstiller gjeldende standard og lovverk.

14

Forskjellige rekkverk

74

Fornøyde Kunder

893

Arbeidstimer

Stolpefrie rekkverk i med skinne i vedlikeholdsfri aluminium

Dette rekkverket består av en vedlikeholdsfri aluminiums skinne som glassene plasseres opp i uten bruk av stolper. Som avslutning på toppen brukes en u-skinne i samme utseende som skinnen som bidrar til økt stabilitet og beskyttelse av glassene. Rekkverket kan monteres både direkte på platting eller hengende utenpå.

Kontakt Oss

Glassrekkverk med lakkerte aluminium stolper med eller uten håndløper

Dette rekkverket består av lakkerte aluminiumsstolper (hvite, naturelokserte, sorte eller grå) og kan leveres i varierende høyder. Systemet gjør at glassene kan strekkes mer enn andre rekkverk slik at antall stolper blir et minimum.  Siden glasset går inn i stolpene så får man i tillegg en god beskyttelse mot vinden. Et av våre mest solgte rekkverk som er mest tilpasningsdyktig.
.

Kontakt Oss

Since 1956

Rekkverk med syrefaste stolper og syrefast klemfester

Dette rekkverket består av syrefaste stolper med syrefaste klemfester ogsyrefast håndløper. Rekkverket er et tradisjonelt rekkverk som er mye brukt og gir en meget pen avslutning på enhver veranda. Kan monteres både oppå dekket og hengende utenpå.

Kontakt oss

Alle våre rekkverk leveres iht NS3510 standard og er beregnet for Norske forhold.

Vi kontrollmåler, kommer med råd og monterer.

Vi leverer blant annet klare glass, frostet, sotet eller annen toning.