[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=»Enkelt og greit» font_container=»tag:h2|font_size:14px|text_align:center|color:%23db636f|line_height:20px» google_fonts=»font_family:Merriweather%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20italic%3A400%3Aitalic»][block_title inner_style_title=»only_text» title=»Vi tilbyr..»][/block_title][vc_row_inner][vc_column_inner width=»1/3″][services_media title=»Glassrekkverk» photo=»3155″]Vi kan tilby mange varianter av vedlikeholdsfrie glassrekkverk. Alle rekkverk kan leveres enten som rekkverk ute eller til innvendig bruk. Vi kommer på befaring og gir råd om best løsning iht deres ønsker.  Alle våre rekkverk er godkjent for bruk til norske forhold og tilfredsstiller gjeldende standard og lovverk.[/services_media][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][services_media title=»Glass over benk» photo=»3215″]De siste årene har kjøkkentrendene gått bort fra tradisjonelle materialer som fliser, treverk og stein. Mange foretrekker nå glass som innslag i det moderne kjøkken da dette bidrar til et mer tidsriktig og stilfullt kjøkken. Som eksempel kan nevnes at vi leverer glass med eller uten lakkert bakside til montering over kjøkkenbenk/komfyr. Vi kan levere alt fra blankt glass til glass i alle NCS og RAL farger.[/services_media][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][services_media title=»Isolerglass» photo=»3216″]Mange hjem har i dag punkterte eller utdaterte isolerglass i vinduene. Dette medfører et høyere varmetap og høyrere utgifter til oppvarming enn det som er nødvendig, samt at det også bidrar til redusert sikt ut vinduet. I de fleste tilfeller er vindu/karm i god stand og det er kun nødvendig med en oppgradering. Vi kan bytte dine gamle isolerglass til nye energiglass enkelt og greit.[/services_media][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»full_width_content» bg_color=»#f5f5f5″][vc_column width=»1/2″ column_padding=»8%»][vc_custom_heading text=»Vil du forlenge sommeren?» font_container=»tag:h2|font_size:14px|text_align:center|color:%23db636f|line_height:20px» google_fonts=»font_family:Merriweather%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20italic%3A400%3Aitalic»][vc_empty_space height=»15px»][block_title inner_style_title=»only_text» title=»Uterom»][/block_title][vc_column_text]

Ønsker du å forlenge sommeren? Ønsker du å kunne sitte ute uten å plages av vind og regn? Eller ønsker du et ekstra rom å benytte? Vi kan hjelpe deg!

Ved å bruke aluminiumskyvedører med glass vil du på en elegant og enkel måte komme nærmere drømmen.

Vi leverer produktene på skreddersydde mål og supplerer med andre spesialløsninger i glass enten med eller uten aluminium for å gjøre ditt uterom helhetlig og komplett.

[/vc_column_text] [/vc_column][vc_column width=»1/2″ background_image=»3142″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»full_width_content» bg_color=»#f5f5f5″][vc_column width=»1/2″ background_image=»3220″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″ column_padding=»8%»][vc_custom_heading text=»Designkjøkken fra Nettoline» font_container=»tag:h2|font_size:14px|text_align:center|color:%23db636f|line_height:20px» google_fonts=»font_family:Merriweather%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20italic%3A400%3Aitalic»][vc_empty_space height=»15px»][block_title inner_style_title=»only_text» title=»Kjøkken»][/block_title][vc_column_text]

Vi har over 30 års erfaring med salg av kjøkkeninnredninger og leverer kvalitetskjøkken fra Nettoline i Danmark. Hos oss velger du om du ønsker å montere selv eller om du ønsker at vi skal sørge for at jobben blir gjort.

Flere av våre kunder gir oss nøkkelen og kommer hjem fra ferie til nytt kjøkken!

Alle våre modeller er meget prisgunstige og kombinert med god service og kvalitet i det vi leverer er veien kort til ditt drømmekjøkken. Vi kommer gjerne på hjemmebesøk for å tegne et uforpliktende forslag til hvordan ditt nye kjøkken kan se ut.

[/vc_column_text] [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=»1/3″][services_media title=»Dusjløsning» photo=»3221″]

Ved å bruke glass som dusjvegg(er) oppnår man et stilrent resultat som er lett å holde rent. I mange tilfeller kan kun en enkelt glassvegg være nok mens man i andre tilfeller har behov for flere vegger med dør. Skråtak, ukurante mål eller andre hindringer løser vi for deg. Som en standard bruker vi 8 mm herdet diamant glass som tilfører det lille ekstra samtidig som man ivaretar sikkerheten.

[/services_media][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][services_media title=»Vindavskjerming» photo=»3222″]

Blåser det på din veranda? Vi kan sette opp enkel vindavskjerming, eks på ditt eksisterende rekkverk. Velg mellom bl.a klart, sotet eller frostet glass.

[/services_media][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][services_media title=»Glass, Plast & Speil» photo=»3223″]

Vi skjærer glass, speil og plast på mål.

[/services_media][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]