Om Oss

Historien om oss..

I 1956 startet Gunnar Olsen selskapet Brevik Glassmesterforretning i Pilebakken i Brevik. Kjerneområdet var da glass samt salg av dører og vinduer. Selskapet ble i 1981 overtatt av Olsens sønn, Jan-Erik, under navnet Jan-Erik Olsen Glassmesterforretning AS. Kjernevirksomheten ble etterhvert utvidet til å omfatte salg av kjøkkeninnredninger.

I 2011 ble Jan-Erik sin eldste sønn, Sondre, ansatt i selskapet som på det tidspunktet også omfattet Jan-Erik og kona Ann Marit. Etter Jan-Erik sin bortgang i 2015 ble yngste sønn, Bård, også ansatt i selskapet. Sondre, Bård & Ann Marit driver i dag dette fortsatt som en familiebedrift med fokus på salg av kjøkkeninnredninger og glass. Bedriften holder til i trivelige lokaler på Øya i Brevik.

Hvem vi er

Jan-Erik Olsen Kjøkken og Glass AS er en 100% heleid familiebedrift med over 60 års erfaring. Hos oss finner du et rikelig utvalg innen kjøkkeninnredninger, bad, garderobe, glass, plast, speil samt vinduer og dører.

Besøk oss for en hyggelig prat i trivelige Brevik.

Vårt mål er å gi deg som kunde den beste service både før og etter kjøp. Kom til oss med dine ideer og vi hjelper deg å komme frem til rett løsning.

Vi selger kjøkken og glass – enkelt og greit!

Våre Prosjekter

Stavern Glassrekkverk
glassrekkverk
Utestute
utestue