Historien om oss..

I 1956 startet Gunnar Olsen selskapet Brevik Glassmesterforretning i Pilebakken i Brevik. Kjerneområdet var da glass samt salg av dører og vinduer. Siden 1968 har Jan-Erik virket som glassmester i byen. Først under sin far, så i kompaniskap med sin far og deretter overtok han driften da faren ble pensjonist i 1981 under navnet Jan-Erik Olsen Glassmesterforretning AS. Siden har han supplert glassmestervirket med kjøkkensalg – noe han aldri har angret på.

Gunnar

Over: Glassmester Gunnar Olsen

Til venstre: Glassmester Jan-Erik olsen

Jan-Erik Olsen var kjent for sin gode service og sin joviale væremåte. Folk følte tillit da de kom inn i butikken hans i Brevik.

I 2011 valgte Jan-Erik sin eldste sønn, Sondre, å bli en del av selskapet som på det tidspunktet også omfattet Jan-Erik og kona Ann Marit. For Sondres del har det ikke vært et tema å ta fagbrev som glassmester. Han er utdannet økonom fra Høgskolen på Rena og har flere års erfaring fra finansnæringen og andre bransjer.

Veien videre

Etter Jan-Erik sin bortgang i 2015 ble yngste sønn, Bård, også ansatt i selskapet. Sondre, Bård & Ann Marit driver i dag dette fortsatt som en familiebedrift med fokus på salg av kjøkkeninnredninger og glass. Bedriften holder til i trivelige lokaler på Øya i Brevik.

Vi selger kjøkken og glass – enkelt og greit!

Våre Ansatte

Bård Dragsten Olsen
Prosjektansvarlig / Ansvarlig for glass

Bård Dragsten Olsen er utdannet Sivilingeniør ved NTNU. Han jobbet i flere år innenfor oljebransjen som både selger og prosjektleder. Han startet i firmaet i 2016 og er i dag ansvarlig for glass. I 2019 tok han Fagbrev i Glassfaget.

Sondre Dragsten Olsen
Daglig Leder / Ansvarlig for Kjøkken

Sondre Dragsten Olsen er daglig leder. Han er utdannet økonom ved Høyskolen i Hedmark. Han har jobbet med salg og kredittvurdering før han i 2011 trådte inn i familiefirmaet. Han er i dag ansvarlig for kjøkken.

Rune Kjellemyr
Glassfagarbeider

Rune Kjellemyr har fagbrev som glassfagarbeider. Han startet i bedriften da han var 14 år og har siden jobbet for 3 generasjoner Olsen. Rune har lang erfaring innen faget og er en meget allsidig håndverker.

Jens Tore Karlsen
Tømrer

Jens Tore Karlsen har fagbrev som tømrer. Han jobbet i mange år i eget firma før han startet 100 % hos oss i 2017 etter å ha vært fullt eller delvis innleid i perioder frem til det. Jens Tore har lang erfaring som håndverker og tilbyr en unik kompetanse.

Hva vi gjør

Våre Prosjekter

Take a look to all our pages and features, at the end you can’t wait to be part of our large community ! Join The Revolution Today

Stavern Glassrekkverk
glassrekkverk
Utestute
utestue

Vi selger kjøkken og glass – Enkelt og greit!

Kontakt Oss